До 13.03.2012г. сме засадили 3536 дървета.

До 3.05.2012г. сме засадили 7134бр., като снощи засадихме още 78бр. фиданки в Северен парк, София. Следователно до сега общата цифра е: 7212бр. (без няколко описани акции, от които очакваме точни цифри!).

До 9.04.2013г. сме стигнали цифрата 19342 бр.

неделя, 27 ноември 2011 г.

Проектът "1 милион" - Част 1


Защо в този проект участват само доброволци а не обществени личности, политици, интелектуалци, учени и т.н.?

- Защото ние видяхме какво могат те. Всеки един от тях вероятно е направил много в собствената си област или работа, но нека това си остане за тях. ..(нека не споменаваме провалите).
Проектът "1 милион" е на всички хора в България и по света. Той има за цел да покаже, че хората могат да се обединяват в доброволчески каузи без зад тях да има някакви лобита, интереси, влияния, изгоди, реклами и т.н. Вярно е, че идеята се рекламира чрез интернет, но това е съвсем свободно без плащане или подтикване на някой. Ако имахме телепатия щехме да използваме нея;)

- Но няма ли политиците и медиите да ви помогнат този проект да се случи съвсем бързо?

- Никой не казва, че той трябва да се случи бързо. Имаме 2 години да изпълним този проект(до края на 2013г.). Ако някоя медия публикува нещо за тази инициатива, това би било добре за нас, но това ще се случи естествено и без агитация към тях. От политиците е абсолютно изключено да търсим подкрепа. Нека сами се опитват да решават техните си задачи и проблеми. Този проект е на доброволците. Ако има политик, който иска да се включи, нека си го направи, но без костюм и медии(не знаме дали ще успее да преживее това, но там е предизвикателството :)


Въпросите са зададени от наши събеседвания

Няма коментари:

Публикуване на коментар